Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1125 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Jeśli szukasz pracy na stanowisko podobne do których pracowałeś to bez języka norweskiego możesz zapomnieć..
Jeśli jako informatyk to z samym angielskim jest szansa, ale bez doświadczenia i po studiach zaocznych to marnie to wygląda...

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?keyword=IT&sort=0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jaxoo Jack
(JaxooJack)
Wiking
Joseph napisał:
Jeśli szukasz pracy na stanowisko podobne do których pracowałeś to bez języka norweskiego możesz zapomnieć..
Jeśli jako informatyk to z samym angielskim jest szansa, ale bez doświadczenia i po studiach zaocznych to marnie to wygląda...

NA produkcje, ryby, praca fizyczna (najlepiej Oslo). Nie jestem książę litewski Z Bigostoku-wiem jak jest, zdaje sobie sprawe że od czegoś trzeba zacząć, jezyka trzeba bedzie ogarniać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
JaxooJack napisał:
Joseph napisał:

NA produkcje, ryby, praca fizyczna (najlepiej Oslo). Nie jestem książę litewski Z Bigostoku-wiem jak jest, zdaje sobie sprawe że od czegoś trzeba zacząć, jezyka trzeba bedzie ogarniać.
to nie ta kolejność...

najpierw ogarnij język panie "welkom evrybady"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jaxoo Jack
(JaxooJack)
Wiking
AndersB napisał:
JaxooJack napisał:
Joseph napisał:

to nie ta kolejność...

najpierw ogarnij język panie "welkom evrybady"

bystry jestes +1 do zajebistosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
oni ci nie powiedza jak masz tu sie zaczepic z twoim zawodem prubuj do gastronomi moze sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok